Povestea noastra

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯  LUST este, prin definitie, o viziune despre viata, un brand, un nume pentru costumul barbatesc READY TO WEAR care nu reprezinta doar material cusut sau colorat cu scopul de a imbraca barbatul care alege sa îl poarte. Scopul, de fapt, este opusul, sa dezbrace barbatul de inhibitii, de teama, de prejudecati.

         

          De aici ideea care concepe costumul barbatesc ca pe un omagiu adus femeii. Pentru ca unei femei moderne si puternice nu i se asorteaza decat un barbat puternic care nu se ascunde în carapacea unor haine, ci care iti demonstreaza valoarea fara nici un fel de obstacol.

        Femeia, desi din ce in ce mai puternica azi, este fragila prin definitie. Ea va cauta sa fie protejata, va cauta un barbat puternic, asumat si masculin. Un astfel de barbat va arata mereu impecabil. Un simplu amanunt ca acesta va trezi fanteziile oricarei femei. Acea femeie care a fost crescuta sa fie o doamna în societate, acea femeie va avea cele mai fierbinti fantezii, pe care ar accepta sa si le indeplineasca doar alaturi de un domn suficient de sigur pe el incat sa o domine.

        Atunci ca si acum, viata este un joc de vointa intre barbat si femeie. Barbatul s-a nascut pradator si femeia a fost educata sa spuna "NU" si totusi un barbat adevarat stie sa faca femeia sa uite de inhibitii. Sa traiasca alaturi de el sentimente interzise si sa fie libera de orice prejudecati! Brandul Lust nu e despre haine! Este despre dorintele ascunse in fiecare dintre noi, despre placerile trupului considerate atat de vinovate.

         Despre faptul ca o atitudine potrivita poate deschide usi inchise. Despre succes! Despre stima, lux, aroganta si libertate . Despre emotie, rafinament si senzualitate. Dorim sa va imbracam doar pentru placerea femeii de a va dezbraca! Povestea noastra incepe acum!

 

BE UNEXPECTED! EMBRACE LUST!