Termeni si conditii

 

 ⎯⎯⎯⎯ LUST face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, din cauza tipului acestuia: LCD, TFT, IPS, LED, OLED, AMOLED.

 

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate contin taxele de transport. 

 Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si LUST Menswear SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca LUST Menswear  SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

LUST Menswear SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Copyright

 - Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru, a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment din mai multe motive, printre care:

  • intarzierile la livrare datorate curierului sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda, va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Metoda de plata

Ramburs, in momentul sosirii coletului.

Expedierea

 Transportul este suportat de catre LUST Menswear, in orice oras mare sau resedinta de judetATENTIE! Pentru comenzi sub 100 lei transportul este suportat de catre client (16 lei) 

-  In cazul in care expedierea se face in zone RURALE ( comune, sate), plata expedierii pana in cel mai apropiat oras va fi suportata de catre LUST Menswear, iar costul pana la client va fi suportata de acesta. In momentul plasarii comenzii, clientul va fi contactat in vederea confirmarii expedierii si informarii acestuia cu privire la costul aditional de trasnport.

Prin intermediul Curierului TNT in 24-48 de ore de la plasarea comenzii.

Securitatea datelor personale

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯  Magazinul online LUST Romania dorește să asigure cea mai mare valoare în protejarea datelor personale și a confidențialității. Prin urmare, folosim tehnologii de criptare fiabile. Detaliile de comandă și de card de credit sunt transmise în formă criptată. Toate informațiile personale sunt tratate în mod confidențial. 

Folosirea datelor cu caracter personal

 

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯  Puteți vizita site-ul nostru fără a fi nevoie să furnizați în mod direct date personale. Pentru a optimiza serviciile noastre, datele pot fi salvate pe baza comportamentului clicurilor. Pot fi înregistrate informații precum adresa IP, care este necesară pentru comunicațiile prin Internet. Orice analiză a acestor date este întotdeauna complet anonimă și nu are nici o referire la indivizi. Cu toate acestea, dacă plasați o comandă sau vă abonați la newsletter, anumite informații, cum ar fi numele și adresa dvs., vor fi necesare pentru procesare și vor fi salvate în conformitate cu politica noastră privind protecția datelor. 

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯  Magazinul online LUST dorește să asigure cea mai mare valoare în protejarea datelor personale și a confidențialității. Prin urmare, folosim tehnologii de criptare fiabile. Detaliile de comandă și de card de credit sunt transmise în formă criptată, utilizând procedurile SSL (Secure Socket Layer). Toate informațiile personale sunt tratate în mod confidențial. 

  

Criptare SSL 

        Întregul spațiu de check out și zona de ACCOUNT sunt securizate prin intermediul protocolului SSL, protejând accesul neautorizat. Adresa URL din linia de adrese a browserului dvs. care începe cu https: // indică faptul că vă aflați într-o zonă securizată. 

 

Schimb Marime

Termenul limită pentru schimbarea produselor este de 14 zile calendaristice, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr. 34/2014, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. 

Se accepta schimbul doar daca produsul nu prezinta urme de uzura, zgarieturi si doar daca are toate etichetele LUST Menswear intacte.

-  Costul returului in vederea schimbului, este suportat de LUST Menswear, daca marimea a fost expediata gresit fata de cea comandata,  CONTRAR costul transportului returului este suportat de catre client.

 Produsul nou se va trimite doar dupa ce va ajunge cel anterior si va fi inspectat ca nu a fost rupt, zgariat, ars, purtat sau spalat.